Logo

Bezoek onze studiezaal

Hier vindt u alle informatie om een bezoek aan onze studiezaal in Breukelen te plannen en een tijd te reserveren.

Voor welke dagen kunt u een afspraak te maken?

Openingstijden Breukelen: Dinsdag, woensdag en donderdag.
Tijdsloten: 09:00 - 12:00, 13:00 - 16:00, 12:30 - 16:00, 18:00 - 21:00 (alleen op donderdag).

Geef bij opmerkingen aan:

  • Welke archiefstukken u graag in wilt zien. Op deze manier kunnen wij voorafgaand aan uw bezoek de stukken op een veilige manier klaarleggen. U kunt maximaal drie stukken aanvragen. U kunt hier zoeken in onze collecties.
  • Wij raden aan een eigen laptop mee te nemen. Mocht dit niet mogelijk zijn, geef dan aan of u een studiezaalcomputer dient te gebruiken.

  • Indien mogelijk een iets andere toelichting op uw onderzoek. Op deze manier kunnen wij u ter plaatse nog sneller helpen.

U ontvangt binnen één werkdag een reactie van ons. Wij geven in onze reactie aan of uw bezoek aan de studiezaal op het door u gekozen dagdeel schikt. Het kan voorkomen dat wij een bezoek niet door kunnen laten gaan i.v.m. de aanwezigheid van teveel gelijktijdige bezoekers. In dat geval plant een van onze medewerkers een andere afspraak met u in.

Huisregels

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, zorgen wij ervoor dat u zo fijn en prettig mogelijk door het gebouw kunt bewegen. Neem voordat u naar het RHCVV komt het protocol goed door en lees ook wat wij van u verwachten. Dit kunt u hier lezen. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring. 

Mocht u aan de hand van dit formulier nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via mail (info@rhcvechtenvenen.nl), telefoon (0346) 259 425 of chat.

Bevestiging van de afspraak

Je kunt je voorkeur aangeven voor een dag en tijdslot. Je ontvangt van ons binnen vier werkdagen een definitieve bevestiging. Als het tijdslot al bezet is stellen wij een nieuwe datum en tijd voor. Let op! Pas wanneer je een bevestiging van ons ontvangt is de afspraak ingepland. De datum en tijd die je aangeeft is een verzoek, geen vaststaande afspraak.

Aanvraagformulier

Aantal personen
Voorkeur datum *
Voorkeur tijdslot *

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.

Wellicht ook interessant