Logo

Inzage bouwvergunningen

Inzage fysieke bouwdossiers

Inzage kan op afspraak in Breukelen op dinsdagwoensdag en donderdag(avond). Je kunt je voorkeur aangeven voor een datum en tijdslot. Je ontvangt van ons een definitieve bevestiging. Als het tijdslot al bezet is stellen wij een nieuwe datum en tijd voor. Let op! Pas wanneer je een bevestiging van ons ontvangt is de afspraak ingepland. Je ontvangt binnen vier werkdagen na aanvraag een bevestiging.

Is mijn bouwdossier aanwezig?

Afhankelijk van het bouwjaar kun je bepalen of je bouwdossier bij ons aanwezig is of dat het bij de gemeente op te vragen is. Klik hier voor een overzicht van de aanwezige bouwdossiers. Klik vervolgens hier om te zoeken op adres. De meeste bouwdossiers zijn niet gedigitaliseerd. Deze zijn alleen fysiek in te zien op onze studiezalen.

Deels gedigitaliseerde bouwdossiers
gemeente Stichtse Vecht

Een aantal bouwdossiers van de gemeente Stichtse Vecht is gedigitaliseerd beschikbaar. Nadat wij het aanvraagformulier hebben ontvangen, sturen we deze via e-mail naar je toe. Het kan voorkomen dat er van jouw adres ook andere, vaak oudere, niet-gedigitaliseerde bouwdossiers bij ons aanwezig zijn. In dat geval plannen wij ook een afspraak met je in voor inzage op onze studiezaal in Breukelen. Momenteel bieden wij geen scanning on demand aan.

Bouwdossiers gemeente De Bilt

Omdat wij de bouwdossiers van gemeente De Bilt kort geleden hebben overgedragen gekregen, is de online inventaris nog niet volledig. De inventarissen van De Bilt en Bilthoven zijn online doorzoekbaar. De inventarissen van Groenekan, Hollandse Rading, Westbroek en Maartensdijk staan nog niet op de website. Staat je woning in een van deze plaatsen? Na het ontvangen van het formulier, kijken wij in onze papieren inventaris of er dossiers aanwezig zijn. Wij koppelen dit vervolgens naar je terug.

Aanvraagformulier

Vul hieronder de adresgegevens van de vergunning(en) in

Voorkeur datum *
Voorkeur tijdslot *
Aantal personen

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.

Wellicht ook interessant