Logo

Archiefstuk inzien

Om archiefonderzoek te doen en stukken in te zien vragen wij je een afspraak te maken zodat wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Tijden

Openingstijden Breukelen: Dinsdag, woensdag en donderdag.
Tijdsloten: 09:00 - 12:00, 13:00 - 16:00, 12:30 - 16:00, 18:00 - 21:00 (alleen op donderdag).

Inzage bouwvergunningen

Gaat je verzoek over de inzage van bouwvergunningen? Daar hebben wij een apart afspraakformulier voor.

Inzage archiefstukken

Je kunt voorbereidend onderzoek doen in onze online inventaris en zoeken naar de archiefstukken die je in wilt zien.
Vul alle verplichte velden (velden met een sterretje*) op het formulier in. Geef bij het veld ‘Wat wil je inzien?’ aan welke archiefstukken je in wilt zien. Bij voorkeur voorzien van toegang en inventarisnummer. Heb je nog geen specifieke stukken in gedachten die je in wilt zien? Vul hier dan in waar je onderzoek naar doet. Dit geeft ons een indicatie waardoor wij je beter van dienst kunnen zijn.

Bevestiging van de afspraak

Je kunt je voorkeur aangeven voor een dag en tijdslot. Je ontvangt van ons binnen vier werkdagen een definitieve bevestiging. Als het tijdslot al bezet is stellen wij een nieuwe datum en tijd voor. Let op! Pas wanneer je een bevestiging van ons ontvangt is de afspraak ingepland. De datum en tijd die je aangeeft is een verzoek, geen vaststaande afspraak.

Aanvraagformulier

Aantal personen
Voorkeur datum *
Voorkeur tijdslot *

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.

Wellicht ook interessant