Logo
Open-deuren-middagen

Open-deuren-middagen

Zoek je een andere baan of ben je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Kom dan op donderdag 18 juli of donderdag 22 augustus naar onze Open-deuren-middagen.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met de verrassende wereld van het archief. Neem een kijkje achter de schermen, maak kennis met de collega’s en stel je vragen over onze vacatures. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Het RHCVV beheert zo’n 4 kilometer aan papieren archieven, en heeft daarnaast ook een e-depot voor digital born archief. Voor dit e-depot en advies aan de gemeenten, hebben we op dit moment verschillende vacatures. Door de pensionering van onze archiefinspecteur komt ook die functie vrij, daarnaast zoekt het RHCVV een collega die binnen het team dienstverlening de communicatie verzorgt. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie over onze organisatie en de openstaande vacatures.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 18 juli en 22 augustus
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Schepersweg 6E, 3621 JK Breukelen (in het Cultuurhuis)

Meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Suzanne Lekkerkerker, medewerker educatie en erfgoed. Dat kan telefonisch via (0346) 25 94 25 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..