Logo

Maatregelen tegen coronavirus

Naar aanleiding van de op 12 maart bijgestelde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, heeft Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen de toegankelijkheid voor bezoekers aanpast tot 31 maart 2020.

 

De reizende foto-expositie Oorlog in de provincie – de Utrechtse 50 foto’s blijft gewoon voor publiek toegankelijk, van dinsdag tot en met zaterdag (10.00 – 16.00uur). Wel willen wij bezoekers nog eens attenderen op de richtlijnen van het RIVM en verzoeken mensen met griepachtige verschijnselen af te zien van een bezoek aan RHC Vecht en Venen.

 

De geplande lezing van Ad van Liempt op maandag 16 maart hebben wij helaas moeten annuleren; we hopen deze op een later tijdstip alsnog te kunnen organiseren.

 

Voor wat betreft de studiezalen is onze dienstverlening beperkt tot en met 31 maart. De studiezalen in zowel Breukelen als in Weesp zijn gesloten voor publiek en vrijwilligers, online onderzoek is uiteraard gewoon mogelijk en ook zijn onze medewerkers via de chat, e-mail en telefonisch bereikbaar. Voor specifiek onderzoek dat naar uw idee op dit moment doorgang zou moeten vinden kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0346 – 259425.