Logo
Workshop ‘fotograferen met je iPhone’

Workshop ‘fotograferen met je iPhone’

Vrijdag 25 augustus van 15.00 – 17.00 uur

Met je smartphone heb je altijd een camera bij de hand om mooie foto’s te maken. Fotograaf Gerhard Hof leertje je in deze gratis workshop hoe je met kleine aanpassingen van je instellingen betere en mooiere foto’s kunt maken.

Voorafgaand aan de workshop kun je bij ons de tentoonstelling ‘Typisch jaren ’20, een tijdsbeeld in foto’s’ bezoeken, die wij in samenwerking met Fotoclub Stichtse Vecht organiseren. Gerhard Hof is lid van de fotoclub en heeft ook enkele foto’s gemaakt die in de tentoonstelling te zien zijn.

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de workshop, dus schrijf je snel in!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de workshop ‘fotograferen met je iPhone’.

Ik meld me aan voor workshop ‘fotograferen met je iPhone’.

Ik meld mij aan voor: 
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tentoonstellingen, cursussen en activiteiten.
Ik ga akkoord dat ik (herkenbaar) gefotografeerd wordt bij deze activiteit, dat deze foto’s worden gearchiveerd en dat deze in de toekomst hergebruikt mogen worden voor non-commerciële doeleinden.

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.