Logo
Kinderworkshop karikatuurtekenen

Kinderworkshop karikatuurtekenen

Creatieve en educatieve kinderworkshop ‘Karikatuur/spotprent tekenen en drukken’ voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Onder leiding van een professionele kunstdocent leren de jonge deelnemers hoe ze met slechts enkele lijnen de herkenbare eigenschappen van een dier kunnen tekenen. Hiervan maken zij een stempel en drukken deze op papier om mee naar huis te nemen. In de workshop wordt ook aandacht besteed aan spotprenten en hoe daarin de eigenschappen van dieren vaak worden gebruikt om een mening of eigenschap van iemand uit te beelden. 

In politieke spotprenten wordt vaak op ludieke wijze een mening gegeven, waarbij regelmatig dieren worden afgebeeld. Zo werd koning Willem III vaak bekritiseerd door hem af te beelden als koning Gorilla.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier.
Geef aan hoeveel kinderen je opgeeft voor de workshop. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de workshop ‘Kinderworkshop karikatuurtekenen’.

Ik meld me aan voor workshop ‘Kinderworkshop karikatuurtekenen’.

Aantal kinderen dat wil deelnemen aan deze workshop:
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tentoonstellingen, cursussen en activiteiten.
Ik ga akkoord dat ik (herkenbaar) gefotografeerd wordt bij deze activiteit, dat deze foto’s worden gearchiveerd en dat deze in de toekomst hergebruikt mogen worden voor non-commerciële doeleinden.

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.