Museum Vredegoed organiseert soloconcert

Categorie: Stichtse Vecht
Gemaakt op donderdag 26 april 2018 08:20
Gepubliceerd op donderdag 26 april 2018 11:14
Geschreven door Virginia
Hits: 1576

In navolging van het succes van vorig jaar heeft museum Vredegoed besloten om dit jaar weer een muziekevenement te organiseren. Op zondag 10 juni zal contrabassist James Oesi een soloconcert verzorgen. Op het programma staan werken van componisten als Berio, Bach, Elliot Carter, Francois Rabbath en Pēteris Vasks.

James Oesi, geboren in Londen en opgegroeid in Zuid Afrika, is sinds zijn komst in 2009 naar Nederland een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Hij richt zich als één van de weinigen op de bas als solo-instrument. Naast zijn solowerk is Oesi tevens veelgevraagd als moderne muziek ensemblespeler. Zo treedt hij onder andere op met Oerknal, Ives Ensemble en Ensemble Modern. Verder is hij ook initiatiefnemer en artistiek leider van het Dutch Double Bass Festival, een festival rondom de contrabas waarvan de eerste editie vorig jaar in Den Haag heeft plaatsgevonden.

Het concert zal aanvangen om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kosten: €10,- p.p. inc kop koffie/thee.
Toegangskaarten zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0346-821855

oesihorizkl mini