Logo
Workshop paleografie

Workshop paleografie

In de tentoonstelling ‘De stem van het volk. Ontwikkeling van de democratie in Nederland vanaf 1795’ kom je prachtige en soms ook uitdagende bronnen in oude handschriften tegen. In deze gratis workshop paleografie leer je in twee uur de eerste beginselen van het lezen en ontcijferen van deze oude handschriften.

Dit najaar organiseren wij ook een cursus paleografie voor beginners. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Praktische informatie
De workshop wordt georganiseerd op vrijdagmiddag 24 mei van 14.00-16.00 uur. De workshop is gratis en wordt gegeven door docent Iren de Kruif bij ons op het archief, Schepersweg 6e in Breukelen. Aan de workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen, meld je dus snel aan via het onderstaande formulier: 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze workshop paleografie.

Ik meld me aan voor: *
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tentoonstellingen, cursussen en activiteiten.
Ik ga akkoord dat ik (herkenbaar) gefotografeerd wordt bij deze activiteit, dat deze foto’s worden gearchiveerd en dat deze in de toekomst hergebruikt mogen worden voor non-commerciële doeleinden.

* Verplicht

Let op! Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen. Vul je niet alle verplichte velden in dan wordt het formulier niet verstuurd. Het formulier is succesvol verstuurd zodra je daarvan een bevestiging op het scherm en in je email krijgt. Wij proberen je binnen vier werkdagen een antwoord te sturen.