Logo

Aangepaste dienstverlening vanaf eind december

Vanaf eind december voert het RHC enkele wijzigingen door binnen haar dienstverlening. Tijdens de feestperiode zijn de studiezalen in Breukelen en Weesp deels gesloten en is de studiezaal te Breukelen op afspraak geopend. Wanneer wij gesloten zijn bent u uiteraard van harte welkom op onze website voor onderzoek.

Gewijzigde openingstijden voor en tijdens de feestperiode

Onderstaande tabel geeft weer wanneer de studiezalen te Breukelen & Weesp gesloten zijn en wanneer u voor een bezoek aan de studiezaal te Breukelen een afspraak moet maken. Vanaf dinsdag 1 december leest u op onze website (bezoek ons > inzage archiefstukken Breukelen) meer over het maken van een afspraak.

   Locatie Breukelen                          
Locatie Weesp                                               
Maandag 21 december Gesloten
Geopend van 09.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 22 december Geopend op afspraak Geopend van 09.00 tot 12.00 uur
Woensdag 23 december Geopend op afspraak Gesloten
Donderdag 24 december Geopend op afspraak        (tot 12.00 uur)
Gesloten
Vrijdag 25 december Gesloten Gesloten
     
Maandag 28 december t/m            vrijdag 1 januari 2016 Gesloten Gesloten

 

Geopend op afspraak

Vanaf januari t/m maart 2016 is de studiezaal te Breukelen op woensdag geopend op afspraak.

Het betreft een experiment vanwege een lagere bezetting van het personeel en de lagere bezoekersaantallen op woensdag. Daarnaast geeft werken op afspraak voordelen als u prijs stelt op wat meer begeleiding en wanneer een medewerker met specialistische kennis beschikbaar moet worden gemaakt. In april zal er een evaluatie plaatsvinden en wordt besloten of het experiment defintief doorgang zal vinden.

Vanaf dinsdag 1 december leest u op onze website (bezoek ons > inzage archiefstukken Breukelen) meer over het maken van een afspraak.